Üvegesek - SEDMIČKA s.r.o.

Bemutatkozunk, hogy Ön, mint a vállalat hosszú története, gazdag tapasztalattal és magas színvonalú munkát.
 
Üvegesek Seven Ltd., hoztunk létre végzett 2000-ben ezen a létezését sikerült szolgálni több ezer ügyfél elsősorban Kassa és a környező területet. Sokan közülük váltak rendszeres ügyfelek elégedettségének és a bizonyítja az egyre növekvő számú referencia-ügyfelet.
A honlapunkon talál széles palettáját termékek és szolgáltatások. Célunk, hogy maradjunk a elhagyná az ügyfél elégedett. Mi inkább komoly megközelítése az ügyfelek és beszállítók, és mi is ez továbbra is megpróbálja. Cégünk a hitelét sok elégedett, miközben az ügyfelek, akik jönnek vissza hozzánk. Legyél te is egy közülük? Mi egy csapat tapasztalt szakemberek a maguk területén, és már egyértelműen látszanak. De tudjuk azt is, hogy van még mit javítani. Ezért arra törekszünk, hogy mindig egy lépéssel a konkurencia előtt. Mi nem félünk az innováció és folyamatosan oktassák a területen.
Az ügyfelek és nagyra értékeljük a legnagyobb megtiszteltetés számunkra, ha mi mindig szívesen visszatér. Használja szolgáltatásainkat és bíró magad minőségi.
Ha szeretnénk tanácsot és Ajánlatadáshoz az Ön igényei szerint.
 
Címünk:
Trieda SNP 88, Košice
Mládežníska 2, Kassa - Šaca.